Flash Menu

Salut   poza mea

Bine ai venit pe siteul meu, site care imi doresc sa te ajute sa iti faci o parere cat mai corecta despre cum te pot ajuta in proiectul tau.

Originar din Braila dar relocat in Bucuresti din 2001, cu experienta mai mare de 10 ani in domeniul publicitatii si cu proiecte frumoase la portofoliu, pot spune cu mandrie ca pot sustine si realiza aproape orice campanie publicitara.

 

Imi place sa ma joc cu Photoshopul, Illustratorul si Corel-ul, unoeri ma ajuta mult si Indesign pentru diverse proiecte, dar nu-mi sunt straine nici programe ca Dreamweaver, Flash si 3D Studio Max.

Cu alte cuvinte daca ai ajuns aici inseamna ca inca mai cauti omul potrivit pentru proiectul in care crezi.

Cu ce te pot ajuta?

 

GRAPHIC DESIGN

 

TIPOGRAFIE & DTP

 

WEB DESIGN

Este o vorba care zice ca "Reclama este sufletul comertului" si cu care sunt perfect de acord.

Ai un pachet de produse sau de servicii pe care vrei sa le vinzi? Mai intai de toate va trebui sa le faci cunoscute. Iar pentru asta trebuie sa creezi si o "eticheta" frumoasa pentru un impact cat mai pozitiv.

Aici intervin eu si voi realiza o imagine frumoasa care sa reprezinte calitatile produselor sau a serviciilor pe care incerci sa le aduci pe piata.

Vom stabili impreuna ce trebuie sa scoatem in evidenta si apoi prin folosirea culorilor, a fonturilor, a simbolurilor grafice si a altor elemente de design ,,, iti voi creea o noua imagine sau mai bine zis un Brand pe care impreuna il vom promova si il vom extinde.

 

Odata creata aceasta imagine, ea trebuie folosita pe diverse materiale publicitare gen pliante, postere, mape de prezentare, cataloage informative sau obiecte promotionale gen tricouri, sepci, pixuri si brelocuri.

Pentru realizarea acestora este nevoie de respectarea exacta a unumitor detalii tehnice impuse de tehnologiile prezente pe piata.

Este evident ca nerespectarea stricta a acestor detalii atrage dupa sine cheltuirea altor resurse financiare pentru refacerea acestor materiale publicitare,,,ceea ce nu este de dorit.
De aceea D.T.P.-ul (egal pregatirea materialelor pentru publicare) reprezinta urmatorul serviciu pe care eu il pot face pentru dumneavoastra, astfel incat sa obtinem calitatea necesara cu minim de bani cheltuiti.

 

 

Pentru promovarea acestei imagini la scara cat mai larga, putem apela din plin la avantajele ce le ofera

Internetul si anume: flexibilitate maxima la costuri reduse!
De aceea crearea unui website, reprezinta un mijloc rapid si usor accesibil, utilizat pentru informarea unui numar foarte mare de persoane oferindu-ne flexibilitatea de a modifica imediat continutul mesajelor, sau poate a unor preturi, cu posibilitatea de a reactiona imediat la anumite presiunii concurentiale;
Pe langa crearea unui website, se poate apela si la informarea viitorilor clienti cu ajutorului unor newslettere (scrisori electronice) precum si plasarea strategica a unor web - bannere pe alte site-uri pentru a atrage noi vizitatori pe website-ul firmei dvs.

FOTOGRAFIE

 

TRUCAJE FOTO

 

SIMULARI 3D

Si cum o poza face cat o mie de cuvinte uneori, fotografierea produselor pe care dvs. le comercializati este un pas important si poate contribui la informarea exacta si corecta a viitorilor clienti. De aceea va pot ajuta in realizarea unor sedinte foto, in urma careia veti obtine o colectie de poze si fotografii pe care sa le puteti folosi ori de cate ori este nevoie.

 

 

Si daca realitatea inconjuratoare nu este suficienta pentru dvs. din anumite motive sau poate anumite detalii va deranjeaza intr-o imagine, cu ajutorul programelor dedicate de grafica, putem schimba aceste lucruri astfel incat sa obtinem aproape tot ceea ce ne imaginam. Un trucaj fotografic realistic necesita multe multe ore de munca si multa rabdare, dar si rezultatele sunt pe masura.

 

 

Nu va puteti imagina, cum se incadreaza anumite obiecte in spatiu ? Nici asta nu este nu este o problema!
Pentru asta exista grafica tridimensionala unde se pot face simulari si reprezentari la scara, astfel ca vom afla imediat daca ne place pozitia unui obiect si care sunt dimensiunile sau culorile corecte.